Tango i gaderne

En lille håndfuld dansere har givet udtryk for at de er med på, at vi lader tangoen opstå uopfordret og overraskende på gader og stræder. Vi har en boomblaster og lyspanel klar til regnfulde og tørre tangoarrangementer. Skulle der melde sig en pæn flok sætter vi også gerne flashmobs igang. Det er større organiserede overaskende tangoevents.

Målet er blot at danse under forskellige lokaliteter og de mennesker, der nu engang færdes. Vi ønsker at formidle glæden og passionen ved dansen. Skulle nogen på gaden have interesse har vi selvfølgelig materiale med fra tangoarrangørerne og Tangoforeningens TangoMap, så man kan finde dagens milonga eller praktika og evt. finde undervisning.


Kommentarer

Tango i gaderne — 2 kommentarer

  1. Hej Niels C.

    Det lyder godt
    …. foreløbig er der Poul Ebbe, Jens i gruppen men jeg er sikker på de venter til sommer med at gå i gang med udendørs tango pop up ;)
    Med venlig hilsen nelly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>