Indkomne forslag

-Forslag stillet af  Palle Lundstrøm
Jeg synes det er en uvane at Tangoforeningen holder generalforsamling på en dag, hvor der også er undervisning. Normalt er der få udbydere på markedet, der har undervisning fredag aften – og foreningen har tidligere holdt generalforsamlingen ifm. en milonga. 
Jeg foreslår, da jeg jo er forhindret i at være til stede grundet undervisning, at der relevant sted i vedtægterne tilføjes følgende under pkt omhandlende generalforsamling:
Begrundelse er, at så mange som muligt har mulighed for at deltage i generalforsamlingen uden at gå glip af undervisning, de er tilmeldt og har betalt for.
 
 ”Tangoforeningens ordinære generalforsamling holdes så vidt muligt på en ugedag, hvor der ikke udbydes undervisning, f.eks. en fredag.”
 
- Forslag stillet af Poul Ebbe Rasmussen

Jeg synes stadig at de frivilige til festivalen yder en kæmpe indsats, som fortjener lidt mere anerkendelse end blot middag.Så derfor vil jeg igen fremsætte forslag til den kommende generalforsamling om at de frivillige får gratis adgang til festivalen.
 
”Medlemmer af Tangoforeningen, som hjælper til på Copenhagen Tangofestival 2015 får gratis entré til festivalen. Bestyrelsen fastlægger behovet hjælp”