Generalforsamling 2020

Kære tangovenner
Det lykkedes ikke i marts, men nu gør vi et nyt forsøg.

Den nykonstituerede bestyrelse er blevet enige om at holde, Generalforsamlingen den 4. oktober kl. 16:00 -18:00 i Njalsgade 23D på TANGOBAR.

For at vi kan gennemføre arrangementerne forsvarligt er Generalforsamlingen og Søndagsmatineen med tilmelding og for foreningens medlemmer

Som optakt til Generalforsamlingen inviterer vi tillige til Søndagsmatine på Tangobar fra kl. 13:00 -15:45 Camilla Dahlgreen og Linus Aabye fra https://tangourquiza.com/ underviser os i deres favorittrin og Linus stiller op med lækre tandaer til tangosalonen. Cafeen er åben fra kl.13:00.

Vi beder alle følge de gængse regler for afstand til de øvrige, håndvask og rengøring

TILMELDING til generalforsamlingen er afsluttet.

 Alle medlemmer modtager mail med materialet og indkomne forslag til GF asap.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer igen ;-)

 Nelly Steffensen
www.tangoforeningen.dk

 

 

Tangoforeningens Beretning – 2020/21

Årets første bestyrelsesmøde holdt vi den 31.02.20 hvor de øvrige arrangementer blev diskuteret. Jeg meddelte også bestyrelsen at jeg ikke genopstillede.

Beretning, indkaldelse, dagsorden til den generalforsamling vi havde aftalt at holder den 28.marts 2020, lå klar. Vi manglede blot er lokale.

Søndagspracticaen havde allerede været i gang siden januar med en masse glade dansere på Vesterbro Ny Skole. Søndagsmatineen var tilrettelagt med alle underviserne til at begynde i februar.
Ole Bunton og jeg åbnede på Tangobar med Aldo Velaquez og Sidse Hasle som undervisere. Både Practicaen og Matineen var i gang.

En sen aften i marts aftalte Poul Ebbe Rasmussen, Saskia Andersen og jeg planen for at aflyse Søndagspracticaen, Søndagsmatineen og Generalforsamlingen og ændrede annonceringerne på Tangoforeningens hjemmeside, på Tango.dk og på Facebook og skrev ud til foreningens medlemmer, at vi var nødt til at lukke arrangementerne indtil videre. Jeg tror ikke nogen af os den aften havde forestillet os, hvor længe det ville vare.

Det viste sig at være vanskeligt at samle bestyrelsen til møder i de mellemliggende måneder enten så regnede det eller også var lokalet ikke stort nok og i sidste instans, var der frygten for covid19. Og Zoom eller Skype syntes at være en teknisk umulighed.

Diskussionen om hvornår vi kunne holde generalforsamling bølgende frem og tilbage på mail ligesom tallene for covid19 bevægede sig op og ned.
Enden på det hele blev at vi mødtes et par gange efter sommerferien på Oles værksted. Der aftalte vi at holde Generalforsamling den 4. oktober 2020 på Tangobar i forlængelse af Søndagsmatineen.
Jeg sendte indkaldelse til Generalforsamlingen mm. ud igen til alle medlemmerne og sørgede for at annoncere på hjemmesiden og på Facebook og Tango.dk om at arrangementerne var for medlemmerne, med tilmelding og med fast dansepartner. Poul Ebbe lagde knapper på Tangoforeningens hjemmeside til tilmelding, hhv. på Søndagsmatineen og Generalforsamlingens sider, så vi havde deltagernes navne i databasen.
Der blev indkøbt store mængder af håndsprit. Ole lavede hindbærsnitter og kanelsnegle.
Det var skønt at danse igen med Tom på Tangobar hvor Camilla og Linus underviste og Linus var dj til milongaen.
Generalforsamlingen forløb godt i hænderne på dirigenten Torben Petersen og tak for det. Referat m.m. er sendt ud til alle medlemmerne og ligger på foreningens hjemmeside.

Jeg brugte et par måneder til at samle op og overdrage arbejdsgange og den administrative del af foreningen til den nye bestyrelse. Vi havde et afsluttende og rigtig hyggeligt møde den 28.januar 2020.

Vi ses forhåbentlig snart på gulvet; Nelly Steffensen